FEATURE PROJECT

Commercial Fitout | Inertia Engineering

 

Inspired by an enthusiastic client passionate about colour, Inertia Engineering’s office fit-out is bright and on-trend.  Copper accents provide warmth to the corporate white-blue colours that were derived from the company logo.  The reception area is flanked by a curved concrete rendered wall that leads you into the custom designed meeting room and further into the spacious open plan office.  The curve of the meeting room softens the harsh angles prominent in the space while encouraging a ‘round table’ approach to meetings.  Much thought went into the spatial planning of this existing office space in order to compliment the team work flow while providing a generous and practical break out space for employees.  A whole wall was dedicated to storage for stationery, archiving and servers which is cleverly disguised by graphical sliding doors with a centrally located functional utility space.  The breakout space is framed by timber screening and houses a functional kitchen that provides plenty of storage for individuals and a high bar for informal gatherings.  Comfortable upholstered occasional ottomans are scattered in the corner while outdoor ottomans encourage use of the long balcony.  Combining the client’s daring attitude to colour with our expertise ensured a successful outcome that will encourage productivity in this functional and bright work place.  |Photography by Mindi Cooke|

MCP_STD15B_INE_0815_01.jpg
MCP_STD15B_INE_0815_75.jpg
MCP_STD15B_INE_0815_73.jpg
MCP_STD15B_INE_0815_68.jpg
MCP_STD15B_INE_0815_55.jpg
MCP_STD15B_INE_0815_53.jpg
MCP_STD15B_INE_0815_43.jpg
MCP_STD15B_INE_0815_42.jpg
MCP_STD15B_INE_0815_32.jpg
MCP_STD15B_INE_0815_28.jpg
MCP_STD15B_INE_0815_25.jpg
MCP_STD15B_INE_0815_22.jpg
MCP_STD15B_INE_0815_14.jpg
MCP_STD15B_INE_0815_09.jpg
MCP_STD15B_INE_0815_05.jpg

PO Box 750, New Farm QLD 4005 | t

0438 134 875

| e

mail @studio15b.com.au

© 2020 by Studio 15b